Belastingaangifte
Een hele zorg minder

Onbezorgd bonnetjes sparen

Het is een lastig dilemma: doet u uw financiële administratie zelf of geeft u deze uit handen? Zoals dat nu eenmaal werkt bij dilemma’s zijn er voors en tegens.
 

Financiële administratie voor particulieren

Belastingaangifte

Iedereen moet belasting betalen. En niemand wil teveel belasting betalen. Boetes of naheffingen, die wilt u natuurlijk vermijden. Het is daarom zaak dat uw aangifte zorgvuldig en deskundig ingevuld wordt.

Ruitenbeek Administratief is op de hoogte van de laatste belastingwijzigingen en zorgt ervoor dat u alle belastingvoordelen benut. Daarnaast hebben wij een goede relatie met de Belastingdienst, waardoor de belastingaangifte snel afgewerkt wordt.

Voorlopige teruggaaf

U heeft aftrekposten. Bijvoorbeeld vanwege de hypotheekrente op uw eigen woning. Dus heeft u recht op belastingteruggaaf. 

Wilt u niet wachten tot de belastingaangifte is opgesteld voor u het geld terug ontvangt, dan kunt u een voorlopige teruggaaf aanvragen. U krijgt per direct een maandelijks bedrag op uw rekening gestort. 

Voor de aanvraag van of hulp bij uw voorlopige teruggaaf, neemt u contact op met Onbezorgd Verzekeren. We helpen u ook bij het aanvragen of wijzigen van een voorlopige (te betalen) aanslag.

Middelingsverzoek

Inkomstenbelasting voldoet u in Nederland naar rato van hetgeen u verdient. Hoe hoger het inkomen, hoe hoger het belastingtarief. 

Wanneer u een sterk wisselend inkomen heeft, kan het zijn dat u het ene jaar relatief veel belasting moet betalen en het andere jaar weinig. Wellicht komt u dan in aanmerking voor middeling. De jaren waarin u veel verdiende worden dan gemiddeld met jaren waarin u minder verdiende. U betaalt daardoor minder belasting.

Financiële administratie voor bedrijven

Administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers

Als u de administratie zelf verzorgt, bespaart u op extra kosten. Wel gaat er al snel veel tijd in zitten, zeker als u niet helemaal thuis bent in de materie. Een foutje is bovendien snel gemaakt, en dan kan uw eigen administratie zelfs duurder uitvallen dan wanneer u een administratiekantoor in de arm had genomen.

Bij Onbezorgd Verzekeren kiest u zelf waar u hulp bij nodig heeft. U kunt ons de complete administratie laten verzorgen of ons alleen inschakelen voor het opzetten ervan. Ook voor het opstellen van jaarrekeningen en het doen van fiscale aangiftes draaien we onze hand niet om. 

We richten ons uitsluitend op zzp’ers en mkb’ers. We vinden het daarbij belangrijk een persoonlijke band met u op te bouwen en onze diensten aan te bieden tegen een acceptabele prijs.

Onze diensten voor zzp & mkb

  • het inrichten van uw boekhouding
  • het (geheel of gedeeltelijk) verzorgen van uw boekhouding
  • het verzorgen van de btw-aangifte
  • debiteuren- en crediteurenbeheer
  • de loonadministratie
  • het opstellen van jaarrekeningen en rapporten
  • het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting