Een hele zorg minder

De Partners en Extra service van Onbezorgd Verzekeren

Aanhangwagenservice

Ons kantoor beschikt over twee aanhangers. Een open aanhangwagen en een boedelaanhangwagen. Ben u vaste klant bij ons kantoor dan bieden wij u de mogelijkheid om 4 dagen in het jaar gratis gebruik te maken van één van deze aanhangwagens. Daar er veel gebruik gemaakt wordt van deze service raden wij u wel aan tijdig te reserveren.

Bloem en Groen Veltema

Bloemen zeggen veel over iemand. Over de ontvanger, de gever maar vooral over de emotie die er achter zit. Welke emotie schuilt er achter het prachtige boeket dat u weggeeft? Met die gedachte en emotie schikt Patrick Veltema elk gewenste boeket of bloemstuk voor u.

Met zijn vakkennis wil hij u graag laten zien dat bloemen een bepaalde uitdrukking kunnen geven. Er is dus voor elke emotie een bloem!

Wat Patrick belangrijk vindt  is dat de klant zich goed voelt als hij een boeket verstuurt of overhandigt, dat de kwaliteit goed is maar vooral dat de klant tevreden is over de geleverde producten en diensten. Door dagelijks vers in te kopen bij bloemen groothandel van Egmond Bloemen, kan en durft hij deze garantie ook te geven. Bij Bloem & Groen Veltema krijgt u dan ook 7 dagen vaasgarantie! Dit houdt in dat de bloemen minimaal 7 dagen mooi moeten staan op de vaas.

Voor onze klanten biedt Bloem en Groen Veltema een speciaal aanbod. Heeft u meer dan drie verzekeringen bij ons lopen dan ontvangt u bij Bloem en Groen Veltema  een gratis vaas of 5 euro korting op een besteding vanaf 20 euro.

Voor meer informatie over Bloem en Groen Veltema kijk op www.bloemgroen.nl

Autotess

Een koplamp vervangen, tekort aan olie, een lege accu, of wat te denken van een lekke band. Deze ongemakken kent u vast wel. Een bus olie bij de benzinepomp is vaak twee keer zo duur als bij uw garage en zelf een lamp vervangen is bijna niet meer te doen.

Voor een vast bedrag een jaar lang klein onderhoud. Vanaf nu geen vieze handen meer maar gewoon langs rijden zonder afspraak, het Autotess team staat altijd klaar voor de kleinere serviceklussen.
Met de AutoGemak kaart van Autotess blijft uw auto zonder extra kosten in topconditie.

• Vloeistoffen bijvullen, motorolie, ruitensproeier, koelvloeistof, remvloeistof, stuurolie.
• Verlichting buitenzijde, kosteloos vervangen van lampen (exclusief xenon en led).
• Repareren van lekke banden en controle bandenspanning.
• Pechhulp in gemeente Deventer bij lekke band, lege accu of bij een ander probleem.
• Gratis een wintercheck
• Gratis een vakantiecontrole
• Gratis een aircocheck
• 100% korting op uw volgende APK keuring.
• Uitlezen en resetten van storingslampjes.
• Vervangend vervoer 100% korting op daghuur.
• Haal en breng service bij onderhoud
• Aankoopkeuring en/of einde garantiekeuring bij aanschaf nieuwe auto

Autotess AutoGemak

De kosten voor de AutoGemak jaarkaart bedragen € 59,00 per jaar. Heeft u echter via ons een autoverzekering lopen dan biedt Autotess u 50 % korting op dit bedrag. Voor meer informatie over Autotess kijk op www.autotess.nl

Digitale nieuwsbrief

Drie maal per jaar brengen wij voor onze klanten een digitale nieuwsbrief uit met informatie die ook voor u van belang kan zijn. Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen meldt u zich dan bij ons aan